(VIDEO) GetWeekend #2 – 13-15 iulie! Shopping session!

6 Comments

Posted on 13 July 2012 by

Suntem aproape de weekend, asa că venim cu recomandări!

În al doilea episod GetWeekend, Ana – our getlokal girl, merge la shopping alături de Luiza de la Transport Urban. Cele două fete lasă mall-ul pentru o zi în care descoperă împreună care sunt celelalte opțiuni – magazinele și atelierele în care expun tinerii designeri din București, care să nu le zdruncine bugetul.

Prima vizită e la Atelier Aiurea, unde fetele mixează piese vintage cu accesorii contemporane și cu piese ale unor designeri români. Următoarea oprire e în atelierul Da Capo, unde Ana și Luiza descoperă ținutele vaporoase și boeme din atelierul tinerei designer. În plus, fetele au o întâlnire-surpriză cu Aylin Cadîr – fan declarat al creațiilor Da Capo…

Deși nu e timp de mers în toate magazinele și atelierele de designeri într-o singură zi, noi zicem c-ar trebui sa mai treceți și pe la IHeartConcept Store, CatWork, Now&Wow, Hippie Hippie Shake sau Fusion by Cernei.

După alegerea ținutei, bineînteles că vine și alegerea evenimentelor de weekend!

Noi vă recomandăm Festivalul de Teatru Forum (la Godot Cafe Teatru între 12-14 iulie), un târg de povești și accesorii vintage – în Vintage Pub și Noaptea Lunga a Filmelor Scurte - la Turbohalle. Mai puteți aștepta ploaia la Muzeul Țăranului Român – la un târg de Sfântul Ilie.

Ana - the getlokal girl

Ana – the getlokal girl

În mijlocul lui iulie – avem parte de mult rock – concertul Hatebreed în Ageless Club și concertul Sepultura la Rock Revolution, în Oradea. Dacă sunteți pe house & electro, mergeți pe 14 la Out of Space sau vineri la party-ul de un an Yourstruly. Tot atunci, dacă preferați ceva indie – e concert We Singing Colors, în club Londophone, cu intrarea liberă. Iar dacă aveți chef de citit, tocmai s-a lansat Decât o Revistă!